UA-26129541-1
Termékek Menü
0

AJÁNDÉKOK

Ebben a kategóriában találhatók:

- Peonsa: amely Mexikóból származik és egyre ismertebb, népszerűbb nálunk is. Különböző méretű, elnevezésű és árú játékok közül lehet válogatni. A játék lényege, hogy zsinórt – tartozék - kell tekerni a Peonzára, amit miután eldobunk pörög.  Különböző trükkök tanulhatók, amelyekhez ügyesség és gyakorlás szükséges.

- Órák, falizenélől, magasságmérők, hegyezők, hajgumik, hűtőmágnesek, kulcstartók, ceruzatartók az olasz Bartolucci cég kézzel festett egyedi termékei.

- Fa betűk: Az olasz Sevi márka fabetűi szórakoztató és színes díszei a gyermekszobának. Az ajtóra kirakható – kétoldalú ragasztóval - belőle a kicsik neve vagy kezdőbetűje, de arra is kiválóan alkalmas, hogy a gyerekek szórakoztató módon tanulják meg az ábécét.

A betűk minden oldalról színezettek, amelyeket kézzel díszítettek. A betűkhöz használt festék nem tartalmaz mérgező anyagokat. A termék nagyon jó minőségű, ellenálló, nem kopik le.

Minden betűből létezik állatos és bohócos, ezen belül pedig különböző színekből lehet válogatni.

A betű mérete: 10 cm

- Színes fotókartonból készült ablakképek, falidíszek, tükörre való dekorációk. A figurák mindkét oldala díszített. Felakaszthatók vagy kétoldalú ragasztóval rögzíthetők ablakra, tükörre, falra. (https://www.facebook.com/ablakkepek?ref=hl)

Nézet:
Rendezés:
Facebook
Márkák
PONT JÓ napi ajánlat

Mai PONT JÓ ajánlatunk:

A mai nap terméke az olasz iDO gyermekruha márka 100% pamut anyagú, galléros pólója. Hétköznapi viseletre is nagyon kényeles, sportos, de akár félalkalmi eseményekre is felvehető egy egyszínű pulóverrel. Nagyon csinos fiú póló. Csak MA kedvezménnyel megvásárolható. Ne hagyd ki! Holnap más lesz. :)

8 db raktáron
3.990 Ft 3.100 Ft
FEDEZD FEL A VILÁGOT!

Fedezd fel esőben és a csak nálunk kapható dán CeLaVi esőruhákban a világot! :)

Termékeink nemcsak víz, hanem szélállók is. További részletekért kattints a képre!
 


 

 

Névnapok

Ma köszöntjük Mátyás nevű látogatóinkat.

Holnap Géza napját ünnepeljük.