UA-26129541-1
Termékek Menü
0

AJÁNDÉKOK

Ebben a kategóriában találhatók:

- Peonsa: amely Mexikóból származik és egyre ismertebb, népszerűbb nálunk is. Különböző méretű, elnevezésű és árú játékok közül lehet válogatni. A játék lényege, hogy zsinórt – tartozék - kell tekerni a Peonzára, amit miután eldobunk pörög.  Különböző trükkök tanulhatók, amelyekhez ügyesség és gyakorlás szükséges.

- Órák, falizenélől, magasságmérők, hegyezők, hajgumik, hűtőmágnesek, kulcstartók, ceruzatartók az olasz Bartolucci cég kézzel festett egyedi termékei.

- Fa betűk: Az olasz Sevi márka fabetűi szórakoztató és színes díszei a gyermekszobának. Az ajtóra kirakható – kétoldalú ragasztóval - belőle a kicsik neve vagy kezdőbetűje, de arra is kiválóan alkalmas, hogy a gyerekek szórakoztató módon tanulják meg az ábécét.

A betűk minden oldalról színezettek, amelyeket kézzel díszítettek. A betűkhöz használt festék nem tartalmaz mérgező anyagokat. A termék nagyon jó minőségű, ellenálló, nem kopik le.

Minden betűből létezik állatos és bohócos, ezen belül pedig különböző színekből lehet válogatni.

A betű mérete: 10 cm

- Színes fotókartonból készült ablakképek, falidíszek, tükörre való dekorációk. A figurák mindkét oldala díszített. Felakaszthatók vagy kétoldalú ragasztóval rögzíthetők ablakra, tükörre, falra. (https://www.facebook.com/ablakkepek?ref=hl)

Nézet:
Rendezés:
Facebook
Márkák
PONT JÓ napi ajánlat

Mai PONT JÓ ajánlatunk:

A nap terméke ez a mindkét oldalán hordható mellény a német Kanz gyermekruha márkától. Anyaga vízlepergető, kellemes viselet hűvösebb napokra.

6 db raktáron
12.900 Ft 11.000 Ft
FEDEZD FEL A VILÁGOT!

Fedezd fel esőben és a csak nálunk kapható dán CeLaVi esőruhákban a világot! :)

Termékeink nemcsak víz, hanem szélállók is. További részletekért kattints a képre!
 


 

 

Névnapok

Ma köszöntjük Cecília nevű látogatóinkat.

Holnap Kelemen, Klementina napját ünnepeljük.